در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام. درجاي خواندم كه شركتهايي كه 5 روز درهفته كارميكنند(44 ساعت درهفته و روزانه 8.48 دقيقه) ، در صورتي كه ايام تعطليلي در وسط هفته واقع شود نظربه اينكه بخشي از كار را در روزپنجشنبه انجام نداده اند حدود 1:28 دقيقه بدهكار ميشوند و از طرفي اگر تعطيل رسمي با پنجشبه (تعطيل توافقي) برخورد نمابد معادل يك روز بستانكار ميشنود كه اين دو معمولا در پايان سال تهاتر ميگردند.

خواستم منظور اين پاسخ چگونه بوده و عدد 1:28 چطوري بدست آمده و فرمول محاسبه چگونه بوده است؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام مطابق قانون کار حداکثر ساعت کاری یک کارگر در طول هفته نباید از ۴۴ ساعت تجاوز نماید در برخی کارگاه ها ساعت مازاد را محاسبه و با توافق دو جانبه کارگر و کارفرما، تعطیلی مازاد بر تعطیلات رسمی و جمعه در آن کارگاه وضع می کنند