در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
من تهیه غذا کارمیکنم بمدت شش سال ،صاحب کارمون مستاجر مسجده هروقت بیمه خواستم
میگه  ملک مسجده نمیشه بیمه کرد لطفا راهنمایی
کنید چکار کنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 187 آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری بر عهده کارگر است. با گرفتن گواهی و استشهاد از هیأت امنای مسجد و مراجعه به اداره کار محل انجام خدمت و ارائه پرینت حساب واریزی بابت حقوق و تقاضای بازرسی و تحقیق خواسته حق بیمه و پرداخت حق بن و مسکن ، مابه التفاوت حقوق ، عیدی و پاداش و سنوات خود را مطالبه نمائید