در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

شخصی به مدت 3 سال در مخابرات به صورت راننده مالک خودرو مشغول به کار برای پیمانکار مخابرات بود  پیمانکار با این شخص قرارد یک ساله منعقد کرده و در ان بیمه و مسئولیت ان را از خود سلب کرده اما در عوض ملبغ ماهیانه بیمه شخص رو رد میکرده است حال بعد سه سال از قرارداد طرف بعد از گرفتن سابقه بیمه متوجه شده که پیمانکار مخابرات بیمه انها را به صورت 5 روز در ماه یا ده روز در ماه و حتی بعضی ماهها رو رد نکرده است ایا این شخص میتواند از طریق اداره کار برای سابقه بیمه خود از ان پیمانکار شکایت کند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

 در صورت اعلام و اثبات اینکه فرد با وسیله خود ارایه خدمات مینموده و در قبال ان مزد میگرفته این رابطه مشمول قانون کار نمیگردد وقابل طرح در مراجع اداره کار نیز نمیباشد

ارسال لیست بیمه به تنهایی دلیل تعهد و رابطه موضوع 2و3 قانون کارنمیباشد