در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام . بنده راکب موتور با مدارک کامل  و بیمه راکب تصادف و مقصر حادثه شدم ولی  گفتند که دیه تعلق میگیرد .

که جراحات شامل

  1. شکستگی وپلاتین ران .
  2. پلاتین انگشت پای چپ.
  3. .پارگی و بخیه ابرو.
  4. .پارگی و بخیه روی پای چپ‌.
  5. لطف میکنید اگر محاسبه کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام
راکب موتور که مسبب حادثه باشد، از محل بیمه حوادث راننده که در دل بیمه نامه شخص ثالث اجباری قرار دارد، تحت پوشش بیمه است.

این غرامت با دیه فرق دارد.
بسته به میزان جراحت، از کار افتادگی و نقص عضو موقت یا دائم / کلی یا جزئی و مدت بهبود یا ادامه معالجه، به تشخیص پزشکی قانونی، میزان غرامت تعیین شده صادر می شود.

حداکثر غرامت فوت و نقص عضو و از کار افتادگی در این بیمه نامه معادل یک دیه کامل مرد مسلمان در ماه غیر حرام است (به نرخ امروز 210 میلیون تومان )

از آنجایی که زخم با زخم فرق دارد و جراحت به جراحت، وضعیت زیاندیده تفاوت دارد، مرجع تشخیص میزان از کار افتادگی فقط و فقط "پزشکی قانونی " است.
می توان بر اساس تجربه و جداول و قوانین مربوطه حدود آن را تعیین کرد ولی در نهایت غرامت بر اساس رای پزشکی قانونی پرداخت می گردد نه با نظر پزشک معتمد و این و آن.