در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخيري

لطفا به من طرح  و مدت زمان بيمه اي كه بهترين  سود و مستمري رو بده معرفي كنيد

پوشش هاي ديگه براي من مهم نيست

٢٨ سال سن دارم و حدود ماهي يك ميليون درامد ثابت
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر.

شما میتونین با انتخاب طرح های بازنشستگی ما در بیمه پاسارگاد،از ۱۵ سال تا ۳۰ سال،حقوق مدنظر دریافتی تون رو انتخاب کنین تا ما حق بیمه طرح مورد نظرتون رو به شما اعلام کنیم.

پس لطفا فرم زیر رو پر بفرمایین تا بهترین و کامل ترین بیمه نامه  رو براتون طراحی کنیم.