در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
برای تبدیل نمایندگی حقیقی به حقوقی چقدر باید از تاسیس نمایندگی حقیقی گذشته باشه؟ و حداقل چقدر باید پرتفوی داشته باشیم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید خدمت تون عرض کنم:

مدتی که برای تبدیل نمایندگی حقیقی به حقوقی از نظر بیمه مرکزی وجود داره،حداقل یک سال می باشد.

و درباره پرتفوی،چون نظر بیمه مرکزی شرط است اطلاع دقیقی ندارم.

ولی محض اطمینان شما میتونین با تماس با شماره ۵_۲۲۰۵۰۰۰۱_۰۲۱ تماس گرفته و دقیقا میزان پرتفوی مدنظر بیمه مرکزی رو جویا بشین.