در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بیمه تکمیلی Sos تا چه سنی برای فرد فعال هست؟تا ۷۰ سالگی ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر منظور شما طرح sos خانواده هست،افرادی که تا قبل از رسیدن به سن ۶۰ سال تمام عضو sos شوند تا زمانی که در قید حیات هستند میتونن از پوشش های آن بهره مند شوند،در غیر اینصورت شرکت کمک رسان از عضویت آنان امتناع خواهد نمود.

در صورت گروهی بودن طرح نیز محدودیت سنی نداشته،فقط بین ۶۰ تا ۷۰ سال با افزایش ۵۰٪ حق بیمه و از ۷۰ سال به بالا با افزایش ۱۰۰٪ حق بیمه میتونن از خدمات آن استفاده نمایند.