در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
مدتی در یک شرکت خارجی که در ایران فعال بود ولی هنوز ثبت نشده بود کار کردم. (حقوقم در پایان ماه به صورت دستی پرداخت میشد)

 بخشی از این کارکرد در سوابقم ثبت شده و نوع سابقه "ناشی از بازرسی" قید شده است. ولی بخش زیادی از آن نیز در سوابقم نیامده.
اکنون که این شرکت در ایران ثبت رسمی شده و من هم هنوز در همین شرکت مشغول به کار هستم. چطور میتوانم سوابقی که در گذشته ثبت نشده را، ثبت کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

لازم است در صورتی که ادعای سابقه ای بیش از سابقه لحاظ شده دارید در اداره کار مربوطه دادخواست ثبت نمایید سپس باید بتوانید ادعای خود را در جلسه رسیدگی مبنی بر مدت کارکرد ثابت کنید. مدارکی نظیر قرارداد یا فیش حقوقی. در صورتی که هیچ مدرکی موحود نیست و قرارداد و فیش حقوقی نیز ندارید می بایست تقاضای بازرسی نمایید. لازم است بدانید موافقت با ارسال پرونده به بازرسی یا عدم موافقت با هیئت محترم رسیدگی کننده می باشد.