در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده الان یک سال هست بیمه روستائی و عشایری هستم الان دچار دیسک کمر شدم متأسفانه دارای دیسک از سه ناحیه کمر هستم که دچار پارگی دیسک و درد سیاتیک هستم و بعد ام ار ای پزشکان گفتن باید عمل بکنم

 آیا میتونم از بیمه روستائی و عشایری کار افتادگی بگیرم باید به کجا مراجعه بکنم

 لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
ضمن آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

بله شما به شرط حادث شدن عارضه بعد از تاریخ بیمه گری میتوانید با مراجعه به کارگذاری درخواست از کار افتادگی داشته باشید و بعد از تشکیل کمیسیون پزشکی از مزایای صندوق بهره مند گردید.