در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
برای یک فرد سالخورده که دچار سکته مغزی شده و در توان حرکت محدودی دارد. فکر کنم 77 ساله باشد.

احتمال اینکه دو-سه سال دیگر به رحمت خدا برود زیاد است و برای تامین هزینه‌های آتی مربوطه به نظرتون کدام بیمه و چه نوع بیمه‌ای بهتر است؟

خیلی فقیر است و تک و تنها در روستا.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایط سنی و اینکه ایشون چه جایی داره زندگی میکنه،عملا هیچ جایی و هیچ شرکت بیمه ای امکان سرویس دادن به ایشون رو (مطابق قانون) نداره.

البته اگر ایشون بازنشسته بود و یا از طرف جایی براش بیمه رد میشد،شاید میشد براش کاری انجام داد،ولی متاسفانه این امکان برای ایشون وجود نداره.

بخاطر موانع قانونی این کار و اینکه از سوی بنده و همکاران امکان دادن سرویس بیمه ای برای ایشون وجود نداره،صمیمانه از حضور شما و این بنده خدا پوزش میطلبم و امیدوارم که در آینده ای بسیار نزدیک این امکان رو داشته باشیم تا بتونیم به اکثریت اقشار جامعه سرویسهای مناسب بیمه ای را ارایه دهیم.