در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از سال ۱۳۸۰ در مکانی مشغول به کار شدم ولی از سال ۸۴ بیمه شدم . آیا میتوانم ۴ سال سابقه ام را بگیرم ؟ اگر میتوانم از چه طریقی؟ سپاس
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص اشتغال از سال 80 و بیمه از 84 باید اول مدارک مستند مورد ادعا خود را داشته باشید و ازطریق مراجع اداره کار نسبت به خواسته خود اقدام و پس از اخذ رای توسط تامین اجتماعی سوابق خود را تکمیل و تجمیع نمایید