در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درود
راننده ای مقصر تصادفی شده که گواهی نامه نداشته و منجر به اسیب بدنی شدیدی به فرد دیگه ای شده
بعداز دادنه رای نهای دادگاه راننده ۴ میلیون جریمه شد و زیان دیده هم دیه مشخصی داشته.زیان دیده برای گرفتن دیه به بیمه مراجعه کرده. ولی  جواب بیمه اینگونه بود که زیان دیده دیه اش را میگیرد ولی راننده مقصر باید ۱۱ میلیون جریمه قبلش پرداخت کند.
1_.ایا چنین چیزی درسته که راننده ۱۱ میلیون جریمه پرداخت کند؟!
2_....?!
لطفا در این باره راهنمای کنید
باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
چون شما گواهینامه نداشتین خسارتتون پرداخت میشه و بعد بیمه میاد از شما مبلغ خسارت رو ریکاوری میکنه.