در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من حدود 12 سال بیمه دارم که بصورت منقطع و غیر پیوسته بوده و همه کارگاه های غیر دایم بوده است ولی الان 6 ماهه اخیر در دفتر مرکزی شرکت پیمانکاری بیمه دارم و قصد تعدیل دارن ایا در صورت اخراج بیمه بیکاری تعلق میگیرد .یعنی 26  ماه حقوق بیکاری تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر بیمه در لیست دفتر مرکزی شرکت برایتان واریز شده باشد از طریق ارایه دادخواست در اداره کار و اخذ رای میتوانید اقدام به برقراری بیمه بیکاری نمایید اما اگر شاغل در دفتر مرکزی شرکت پیمانکاری میباشید و لیست بیمه شمادر ردیف پیمان و کد کارگاهای پیمان واریز میگردد باز امکان برقراری بیمه بیکاری برای شما میسر نمیباشد