در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
اینجانب مدر عامل شرکت تامین نیروی انسانی هستم. قراردادی با سازمان اتوبوسرانی دارم که دو نفر از کارکنان راننده پایه ۱ اتوبوس خط واحد هستند . آیا جز مشاغل سخت و زیان آور است؟ ۴ درصد را من باید پرداخت کنم یا سازمان اتوبوسرانی یا راننده؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام کلیه رانندگان خط واحد شهری جزو مشاغل سخت وزیان آور هستن ومبلغ چهاردرصد به عهده سازمان است