در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،

اگر کارفرمایی بیکاران مشمول بیمه بیکاری را استخدام کند، چه تسهیلاتی داده میشود؟

و آیا مابه التفاوت حقوق جدید با بیمه بیکاری پرداخت میشود؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تسهیلات بکارگیری نیروهای بیکار توسط کارفرمایان در برنامه های توسعه 5ساله اقتصادی ترسیم و اتفاق می افتد در برنامه توسعه پنجم یک سری تسهیلات با عنوان ماده 80 که کارفرما فقط با بکارگیری نیروحق بیمه سهم کارگر را پرداخت وحق بیمه سهم کارفرما را بصورت پلکانی از 20 تا 10 درضد طی دوره 5ساله را دولت میپرداخت دیده شده بود اما در برنامه توسعه ششم اقتصادی اینگونه تسهیلات وجود ندارد و صرفا حمایت از کارگاه های تولیدی کوچک میباشد با مراجعه به اداره کار شهرستان خود از اینگونه امکانات وتسهیلات میتوانید مطلع گردید