در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
سلام خسته نباشید
برای من رای قطعی صادر شده دو تا سوال دارم یکی اینکه ۲۰ روز از زمان رای برای اعتراض برای شاکی و متشاکی و بیمه مث همه یعنی از تاریخ صدوره
دوم اینکه این یعنی چی {{ ارش اسیب نسج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی به میزان دو درصد چون خسارت مازاد بردیه است لذا دادگاه مواجه باتکلیفی نیست یعنی چی
باتشکر فراوان....
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

٢٠ روز  از وقت ابلاغ راي مهلت داريد

و راجب سوال دومتون هم ارش جزوي از ديه به حساب مي ايد نه مازاد بر ديه و قانون بايد به شخص پرداخت شود