در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا نمایندگان فروش بیمه عمر باید در اداره دارایی پرونده مالیاتی تشکیل دهند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

تابحال برای نمایندگان فروش بیمه های زندگی شرکتهای بیمه،بخشنامه ای از سوی دارایی اعلام نشده،اما آنچه که مسلم است این است که در آینده ای نه چندان دور،این قشر نیز به مانند سایر اقشار جامعه باید مالیات تکلیفی شان را خودشان محاسبه و پرداخت نمایند.

برای اجرای آن در هر لحظه ای آمادگی داشته باشید.