در بیمه محصولات کشاورزی ، دام و طیور توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده هر سال بالای 20 میلیون محصولات کشاورزی از باغداران خریداری میکنم نظیر پرتقال و نارنگی و ...
میخواستم بپرسم آیا بیمه ای است که در صورت اومدن برف و نابود شدن محصولات خریداری شده ام ضرر و زیان منو جبران کنه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اگر چه سوال شما کمی ابهام دارد ولی توضیحاتی که در زیر می اید میتواند به شما کمک کند

1- از کاشت ، تا داشت و برداشت محصولات کشاورزی اگر خطری (مثل سرمازدگی)اتفاق افتد در حوزه کاری هیچ یک از شرکتهای بیمه بازرگانی (تا این تاریخ) نیست و باید برای پوشش و خسارت به صندوق تامین خسارات کشاورزی مراجعه نمود.

2- اگر محصول شما در سردخانه نگهداری شود م محصول شما در سردخانه فاسد شود وعلت آن کاهش سطح دما به دلیل شکست یا خرابی ماشین الات سردخانه باشد خسارت به عهده صاحب سردخانه است اگر دلیل فساد بیماری نهفته قبلی است که در دوره خواب سردخانه ظاهر شده است هیچکس مسئول نیست

3- گاهی اوقات شرکتهای بیمه بازرگانی انباری حاوی محصولات را فقط در برابر آتش سوزی و سیل بیمه میکنند

موفق باشید