در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام، من یکسال در یک شرکت ساختمانی شخصی ساز کارمند بودم، بیمه نبودم، سال 93 تسویه حساب نمودم، اکنون بعد از سه سال الان با بیدبرگ خوندم که حتما باید بیمه میکردن منو، الان که سه سال گذشته و تسویه حساب نمودم، میتونم نسبت به بیمه واریز نشده ام ادعایی داشته باشم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله با اراعه اسناد ومدارک که ادعای کارگرد شما رو اثبات کند میتونید شکایت نمایید