در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بنده خودرو پرایدی دارم که 6 سال تخفیف دارد جدیدا خودروی صفری خریدم هر دو به نام خودم هست ولی بیمه پراید به نام عموم هست چون ایشون اقساطی ب برام میگرفتن به نام خودشون میزدن. میخواستم ببینم میتونم تخفیف رو انتقال بدم؟ واگه اینجوری نمیشه راه حلش چی هست؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (1,100 امتیاز)

طبق ماده 8 قانون اصلاح قانون بيمه اجباري شخص ثالث مصوب سال  1387 در صورت انتقال قطعي مالكيت وسيله نقليه ، انتقال دهنده تا قبل از انقضاي مدت اعتبار بيمه نامه مي‌تواند تخفيف وسيله نقليه منتقل شده رابه وسيله نقليه از نوع مشابه متعلقبه خود يا افراد درجه اول خود منتقل نمايد. بيمه گر مكلف است سوابق تخفيف عدم خسارت وسيله نقليه منتقل شده را به وسيله نقليه جايگزين انتقال داده وتخفيف مربوط را با كسر مدت باقي مانده وسيله نقليه منتقل شده در بيمه نامه‌ وسيله نقليه جايگزين اعمال نمايد. حق بيمه وسيله نقليه منتقل شده در سررسيد بيمه‌نامه آن بر اساس سوابق بيمه گذار جديد دريافت خواهد شد.

**مدارک لازم جهت بررسی احراز شرایط انتقال تخفیف

1- اصل و کپی سند خودروی جدید
2- بیمه نامه خودرو جدید
2- کپی سند خودروی قدیم
4- کپی بیمه نامه خودروی قدیم
5- اصل الحاقیه حذف سوابق خودروی قدیم