در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من حدودا یک سال پیش با یک پژو پرشیا صفر تصادف کردم و فرد خسارتش را از بیمه گرفت٬

الان به من پیام دادند که حدود ۲ میلیون تومان افت قیمت خودرویشان است و اگر من پرداخت نکنم به شورای حل اختلاف شکایت می کنند

آیا ایشان بعد از این همه مدت و گرفتن خسارت از بیمه می توانند شکایت کنند؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حق از بین رفتنی نیست و مشمول مرور زمان نمی شود.

در صورت مطالبه افت قیمت از ناحیه زیاندیده، رسیدگی باید در شورای حل اختلاف رسیدگی شود و بر اساس قیمت های کارشناسی خسارت پرداخت شود نه بر اساس نظر شخصی.