در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام سه ماه پیش درگیری لفظی بین خانواده ما و طبقه دوم منزلمان پیش آمد که با 110 تماس گرفتیم و پس از مدتی مامور آمد و هر دو خانواده ها پیش مامور رفتن که باز هم آنها با ما شروع به درگیری لفظی و دعوا کردند مامور برگه را فقط به من داد(فقط من شکایت کردم و آن لحظه همسایه شکایتی نکرد)و رفت پس از مدتی همسایه از ما شکایت کرد که پس از رفتن مامور من (خانم هستم)دست خانم همسایه را  در راه پله پیچاندم و بعد به پایشان ضربه زدم و انگشت پنجم پایشان را شکستم در صورتی که اصلا اینگونه نبوده و پس از رفتن پلیس ما به بیمارستان رفتیم .پس از تشخیص پزشک قانونی مبنی بر اینکه انگشت پنجم پایشان دچار شکستگی شده برای چهار ماه بعد هم به آنها معاینه مجدد داده

میخواستم بدانم میتوانند بفهمند که شکستگی پا توسط خود همسایه صورت گرفته و من تقصیری نداشتم ?
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
طبق  قاعده فقهی بَیِّنهَ عَلی مِن المُدَّعی ایشون صرف  طرح شکایت نمیتونه شما رو متهم به ایراد ضرب و جرح بکنه و باید حتما این رو ثابت بکنه که شما بهش  صدمه  وارد کردید.