در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
راننده موتور بدون گواهینامه است.دارای بیمه است. با گلگیر سمت چپ قسمت عقب ماشین تصادف کرده. مقصر 80درصد موتور. راننده موتور و همراه 2 سرنشین این موتور منجر به شکستگی پا و سر شده اند. آیا دیه به هر سه تعلق میگیره؟.
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با درود
احتراما حسب ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث جدید اجرایی از 29خرداد 95 درصورتی که راننده فاقد گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه باشد شرکت بیمه موظف است خسارت وارده به زیاندیده یا زیاندیدگان را پرداخت نموده و سپس از طریق مراجع قضایی برای استرداد بخشی یا تمام مبلغ پرداخت شده به راننده مقصر مراجعه نمایند
لازم به ذکر است به راننده مقصری که فاقد گواهینامه باشد هیچ مبلغی پرداخت نمیشود