در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
سلام پدر من 10 سال پیش فوت کرده و از این بابت اقدامی برای دریافت کمک هزینه کفن و دفن نکردم ایا الان میتونم اقدام کنم؟

در ضمن درحال حاضر تحت پوشش بیمه نیستم  درگیر اثبات سوابقم ازطریق اداره کار و دیوان عدالت هستم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
کمک هزینه کفن و فن برای فرد متوفی، معادل یک ماه حقوق حداقل مزد سال فوت است که ازسوی این سازمان پرداخت می‌شود.
 این کمک هزینه مشمول بیمه‌شدگان اجباری، اختیاری، بازنشستگان، و از کارافتادگی است که از سازمان تامین اجتماعی حقوق دریافت می‌کنند.
 کمک هزینه کفن و دفن به همسر بیمه شده تعلق می‌گیرد و همسر، فرزندان ، پدر و مادر فرد متوفی بیمه شده می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز وجه نقد را دریافت کنند.