در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
لطفا بیمه عمر مشترک ما و بیمه عمر مشترک کارآفرین رو از لحاظ بیشترین و کاملترین پوششهای حادثه و درمان و بیماری و از کارافتادگی و پرداخت حق بیمه و... مقایسه کنید. کدومش بهتره؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

بررسي محصول مشترك اين شركتها به جاي خود اولين اختلاف نظري كه وجود دارد به طور تخصصي بيمه هاي عمر و سرمايه  گذاري  بايد انفرادي و كاملا منحصر به فردباشه از ايينكه مشترك ارائه ميشود نميتوانند بيمه كاملي باشه

به طور مثال هر فردي نيتزها و پوششهاي مورد نيازش متفاوت است شوايط سني متفاوت است سرغرست خانواده شوايط بوشش ها ي متفاوتي دخانمي كه همسر داره شرايطش متفاوته

فرزندان با توجه به سن شرايطشون متفاوته و تمام اين مراحل روي سود سرمايه افراد بسيار تاثير گذارد

اين محصول نميتواند تامين كننده كامل افراد خاواده باشد

به نوعي در همه بيمه نامه شرايط استفاده از سرمايه صندوق در زمان فوت به صروت اعلام ذينفعان و در بيمه شركت سامان ايتم به شرط خيات هم اضافه شده كه ميتوانم ذينفعان هم در خيات شخص سهيم در سود سرمايه نمود براي برداشت

اما در درمان و مستمري و وام و پوشش هاي ديگر فقط بيمه شده واجد شرايط خواهد بود كه جاي بحث دارد براي مشاوره يا اطلاعات بيشتر در خدكت شما هستم روزتون عالي