در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)
از طریق همسرم بیمه تامین اجتماعی هستم، و دو سال دیگه قصد بارداری دارم. امکان دریافت انفرادی بیمه تکمیلی وجود داره ؟ و چقدر هزینه های زایمان سزارین در بیمارستان خصوصی رو پوشش میده ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه شما برای ۲ سال آینده برنامه ریزی برای بارداری فرمودین،پیشنهاد بنده عضویت در کمک رسان ایران(sos) می باشد.

شما و همسرتون در ابتدای قرارداد،یه چکاپ میدین که هزینه این چکاپ برای هر نفر میانگین ۵۰۰ هزار تومان هست.

حق عضویت هر نفر هم بسته به سن تون،میانگین ۱۶،۰۰۰،۰۰۰ ﷼ هست و هر نفر تا سقف ۷۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان تحت پوشش جراحی و بستری( بدون فرانشیز) قرار خواهد گرفت.تاذسقف ۲۲،۰۰۰،۰۰۰ ﷼ تحت پوشش موارد پاراکلینیکی،تا سقف ۲۲۰،۰۰۰،۰۰۰﷼ تحت پوشش هزینه های شیمی درمانی،تا سقف ۵۰،۰۰۰،۰۰۰﷼ تحت پوشش خدمات زایمان،تا سقف ۵۰۰ هزار تومان تحت پوشش هزینه های ویزیت،دارو و آزمایش(بشرط بستری شدن)،تا سقف ۶۰ روز( در صورت بستری شدن عضو در بیمارستان) روزانه ۳۰۰ هزار تومان بصورت نقدی دریافت میکنین و.....

پوشش زایمان در کمک رسان(sos) بعد از تمدید عضویت سال دوم،قابل پرداخت می باشد.