در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
گواهینامه رانندگی چه زمان باطل میشود؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام
گواهینامه رانندگی که از سوی پلیس راهور بعنوان مجوز رانندگی شناخته میشه فقط در یک صورت باطل میشه و اون هم بعلت تخلفات متعدد راننده می باشد.
برابر قانون رسیدگی به تخلفات در صورتی که راننده‌ای 30 نمره منفی کسب کند، گواهینامه راننده توسط عوامل پلیس ضبط و از رانندگی محروم می‌شود و وهله دوم اگر راننده نمره منفی 25 را کسب کند مجدد گواهینامه ضبط می شود اما در وهله سوم با کسب 20 نمره منفی گواهینامه راننده متخلف ابطال و باید مجددا اقدام به ثبت نام برای اخذ گواهینامه کند.
ضمنا رانندگی در زمانیکه گواهینامه شما توقیف است مانند رانندگی بدون گواهینامه است .

پایان مهلت قانونی اعتبار گواهینامه دلیل
 (((ابطال ))))
گواهینامه نیست