در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام
من دوساله بیمه تکمیلی دانا دارم و در تاریخ 30 اذر 96 به پایان میرسه و شرکت دیگه قصد نداره کارمنداش رو بیمه تکمیلی کنه همسرم در تاریخ 1 دی ماه 96 زایمان میکنه ، حالا خانمم قصد داره از طرف شرکت خودشون خودش رو بیمه تکمیلی کنه میخواستم بدونم که میتونه از مزایای بیمه تکمیلی استفاده کنه یا نه
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر بیمه ای که شرکت همسرتون باهاش قرارداد می بنده،قبول کنه که شما از قبل بیمه تکمیلی داشتی و تحت پوشش بودی(با ارایه کارت درمان تکمیلی‌ بیمه قبلی)،ممکنه که بتونین از خدمات زایمان استفاده کنین.

در غیر اینصورت مشمول دوره انتظار شده و نمیتونین از پوشش زایمان استفاده کنین.

پیشنهاد میدم که این موضوع رو با مسول این کار در شرکت همسرتون در میان بگذارین تا از بیمه گر جدید این موضوع رو سوال کنه.