در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
مدارک بیمارستانی بیمار که به بیمه ارسال شده پس ازچه مدت زمانی به بیمار عودت داده میشود؟ تابا بیمه پایه تسویه حساب شود؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
سلام. مدارک رو عودت نمیدهند. شما می بایست مدارک رو کپی برابر اصل میکردید و اصلش رو به بیمه پایه ارسال میکردید و بعد از تسویه کپی برابر اصلش رو به بیمه تکمیلی. البته در برخی از بیمه ها خودشان سهم بیمه پایه رو میبرن تسویه میکنن و نیازی به مراجعه شما نیست. باید با بیمه تکمیلی تماس بگیرید بپرسید که به اینصورت هست یا خیر