در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ساییدگی حارصه مچ دست راست.خراشیدگی حارصه پشت دست راست-بند اول انگشت سوم دست راست- زخم دامیه بند میانی انگشت دوم دست راست- زخم دامیه بند اخر انگشت چهارم دست چپ-ساییدگی حارصه مچ دست چپ-شانه راست-خراشیدگی حارصه فرق سر-خراشیدگیهای حارصه پیشانی راست-زیر چشم راست-روی بینی-صورت سمت راست دو کانون-لاله گوش راست-سمت راست گردن-قدام گردن-خلف لاله گوش راست-ران راست -زانوی راست-کبودی ساق پای چپ-ران راست و شکستگی استخوان بینی شده است که با درمان مناسب مطلوب و بدون فساد التیام می یابد و ارش ان به میزان چهار درصد دیه کامل تعیین می گردد و ارش خراشیدگیهای حارصه سمت راست گردن و قدام گردن مجموعا به میزان دو درصد دیه کامل تعیین میگردد.

 لطفا مبلغ دیه را محاسبه فرمایید با تشکر   2-8-96
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

باتوجه با به اينكه ميزان جراحات شما زياد بوده و بيشتر در حد حارصه و داميه هستن لذا بصورت كلي بايد عرض كنم بابت هر حارصه در صورت يك درصد ديه كامل و براي داميه در صورت ٢ درصد ديه كامل تعيين خواهد شد و براي حارصه در خارج از صورت نيم درصد ديه كامل و همچنين براي داميه در نواحي خارج صورت يك درصد ديه كامل تعيين خواهد شد

هر درصد ديه كامل معادل ٢١٠٠٠٠٠تومان مي باشد