در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام - من در سال 81 در یک شرکت کار میکردم به مدت 2 سال و حق بیمه من از طرف کار فرما واریز میشده - و بعد از 2 سال عدم همکاری با این شرکت داشتم و سابقه قبلی بیمه 2 سال دارم و تا الان که مورخ 96 هست به مدت 15 سال حق بیمه پرداخت نکردم

سوال

  1. ایا میتوانم این زمان ازدست رفته 15سال رو پرداخت کنم ؟
  2. ایا راهی میتوانید به من پیشنهاد دهید برای جبران این 15 سال
  3. ایا میتوانم به صورت خیش فرمان این 15 سال را پرداخت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

متاسفانه گزاره غلطی در میان افراد جامعه جا افتاده مبنی بر اینکه سابقه بیمه قابل خرید یا حتی قابل فروش است. چنین مفهومی در سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد و مبحثی با عنوان خرید سابقه بیمه نداریم (نه به صورت اجباری نه به صورت اختیاری) فلذا تنها راه شما برای تکمیل حق بیمه ادامه شغل در هر کارگاهی است و یا ارسال لیست بیمه به صورت اختیاری نسبت به ایام پیش رو.

مریم زنده دل