در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام . سوال من اين هست که آيا يک خانم با پرداخت 20 سال سابقه بيمه و سن 43 سال ميتواند بازنشسته شود؟ بيمه تامين اجتماعي دارم ولي شامل بيمه بيکاري نمي شود. راهي براي بازنشستگي هست يا نه؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

اطلاعات_كاربردى

✅شرایط بازنشستگی در سال ۱۳۹۶

1️⃣شرایط بازنشستگی / مردان

  •  با ۶۰ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حداقل حقوق پایه و بیشتر
  •  با ۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
  •  با ۶۰ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
  •  با ۶۰ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.

2️⃣شرایط بازنشستگی / زنان

  •  با ۵۵ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه یا حداقل حقوق پایه و بیشتر
  •  با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
  •  با ۵۵ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
  •  با ۵۵ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.
  •  با ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه به شرط اینکه حداقل در طول ۲۰ سال، یکماه بیمه کارگاهی در سابقه وی منظور شده باشد