در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من حدود 29 سال سابقه کار دارم که البته بدلیل مهاجرت به خارح از کشور 3 سال اخر را بیمه را خودم پرداخت میکنم با حساب من باید در تابستان 1397 بازنشسته بشم ولی من در خارج از کشور هستم و نمی توانم بصورت ان لاین وضعیت خودم را چک کنم زیرا تلفن همراه ایران را باید داشته باشم که گویا به من کد و یا چیزی مانند این را میدهید حال که من ایران نیستم و تلفن ایران را ندارم برای دانستن اینکه دقیقا چه تاریخی بازنشسته میشوم بایستی چکار کنم ؟

 لطفا مرا راهنمایی کنید . ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

اگر کسی را در ایران داشته باشید که وکالت تام الاختیار از شما داشته باشد در ایران، می تواند وکالت محضری به وکلای این حرفه بدهد تا مراجعه و برای شما سابقه را استعلام نمایند. همچنین در خصوص بازنشستگی وکیل می تواند کارهای شما را پیش ببرد ولی باید در برخی موارد خودتان حاضر شوید.

برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس حاصل فرمایید 02188762355

با سپاس