در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام من بیست یک سالمه مادرم مستمری بگیره نیروهای مسلح ارتش  پدربزرگم فوت کدره ولی مادر بزرگم زندست  کارت حکمت هم داریم حالا من میخوام  دفترچه بیمه ارتش برای خدمات درمانی بگیرم درضمن من دانشجو هستم ۲۱ سالمه پسر هم هستم ایا میتونم بیمه ارتش دریافت کنم اگر شدنیه باید چیکار کنم
  بیمه ارتش ازاد چطور فقط برای خدمات درمانی میخوام استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

باتوجه به اینکه شما نوه بازنشسته اصلی می‌باشید امکان صدور دفترچه بیمه با کفالت دانشجویی وجود ندارد. فقط تازمانیکه که همسر سرپرست اصلی(مادربزرگ شما) درقید حیات باشد، به شرط حقوق بگیر بودن مادر نوه، ایشان میتواند نوه خود را بصورت آزاد بیمه کرده و برای شما دفترچه بیمه دریافت نماید. البته برای اینکار شرط محدودیت سنی همسر سرپرست هم وجود دارد.