در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آیا قانون جدید دولت برای بازنشستگی زنان که تابع قانون کار نبوده و بالای 50 سال داشته و 25 سال سابقه پرداخت بیمه به سازمان تامین اجتماعی دارند ، در حال حاضر اجرا میشود و زنان با شرایط فوق میتوانند بازنشسته شوند.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

قانون مذکور توسط شورای نگهبان تایید و برای اجرا به دولت ابلاغ گردیده است لیکن چون اجرای قانون بار مالی دارد و باید حق بیمه و مستمری سنوات ارفاقی به سازمان تامین اجتماعی پراخت گردد هنوز بطور رسمی ابلاغ نگردیده است لازم بذکر طبق تجربه دولتها طرحهایی که بار مالی دارد برای اجرا  در سال آخر دوره نگه داشته تا برای دولت بعدی تعهد ایجاد نمایند.