در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
اینجانب به مدت ۲ سال در ساختمانی مشغول بکار حراست می باشند در این مدت به جز روزهای جمعه کل هفته از ساعت ۷ الی ۱۷ بعد از ظهر مشغول بودم بدون آنکه اضافه کاری دریافت کنم و حتی پول غذا بهم نمیدن و روزهای تعطیلات رسمی هم سر کار بودم و فقط اینجانب بیمه کردن و دارای ۲ فرزند می باشم .

با این تعاریف میزان دستمزد با کسر حق بیمه ۱۳۰۰ می باشد آیا این مبلغ صحیح می باشد با حق احتضاب ۱۰درصد حق شیفت.درصورتی که کنتر از حقوقم باشد چگونه شاکی برای گرفتن حقم باشم.
1 پاسخ
توسط (6,060 امتیاز)
با سلام. شما می توانید بابت مطالبه حقوق و مزایای پرداخت نشده، شکایت خود را در سامانه جامع روابط کار مطرح نمایید.