در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده به مدت 9سال حق بیمه کشاورزی را همزمان با حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت کرده ام.

آیا میتونم از بابت هر دو بیمه، مستمری بازنشتگی دریافت بکنم؟ اگر خیر،امکان تلفیق این دو بیمه وجود دارد؟

لطف میکنید راهنمایی بفرمایید
با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
شما نمی توانید بطور همزمان از دو صندوق بازنشتگی بازنشسته و مستمری دریافت نمایید و چون همزمان واریز کرده اید امکان تلفیق هم وجود نخواهد داشت بهتر است با توجه باینکه مستمری سازمان طبق مصوبه شورایعالی کار پرداخت میگردد و احتمال قوی از مستمری صندوق روستائیان بیشتر خواهد بود بیمه پردازی خود را در صندوق تامین اجتماعی ادامه دهید و بیمه روستائیان را ابطال نمایید.