در بیمه درمان تکمیلی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام. ما یه خانواده پرجمعیت هستیم که بیشتر از 100 نفر همه خاله ها و دایی ها و پسرخاله ها و دخترخاله و دیگر اعضای فامیل هستند.

میگن که برای بیمه تکمیلی گروهی باید شرکتی که کار می کنیم بالای 50 نفر باشه. آیا میشود ما در قالب اعضای خانواده به صورت گروهی بیمه تکمیلی بشیم ؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

خیر دوست گرامی از شرایط خرید بیمه نامه تکمیلی درمان این است که عضو شرکت و یا سازمانی باشند و لیست تامین اجتماعی هم داشته باشند ملاک فقط بالای50 نفر نیست شما باید حتما عضو شرکتی باشید که اسامی همه در لیست تامین اجتماعی باشد . شما برای دریافت بیمه نامه انفرادی می توانید به برخی شرکت های خصوصی مراجعه و شرایط را جویا شوید .