در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من مدت ۱۲ ماه است که بیمه بیکاری دریافت میکنم.مدت ۸ ماه از شعبه اسلامشهر دریافت کردم اما بعد تغییر ادرس دادم به شهر ری .الان مدت ۴ ماه که از شعبه شهر ری دریافت میکنم اما باز میخوام تغییر ادرس بدم چون خانه رو جابجا کردم.ایا بیمه اجازه مجدد این کار رو با اون که تازه ۴ماه تغییر ادرس دادم باز بهم میده؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درهرحال بامراجعه به اداره کاروتامین اجتماعی ومطرح نمودن مشکلات آدرس جدیدداده شودهمراهی لازم صورت میگیرد