در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با توجه به بیمه در سال 96 که سهمیه بندی شده برای رزرو نوبت به کدوم سایت مراجعه کنم؟ رفتم شعبه گفتن اینترنتی نوبت بگیرین لطفا لینک ثبت نام رو بذارین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سایتی وجود ندارد با توجه به عدم تامین بار مالی ناشی از بیمه قالیبافان توسط دولت متاسفانه امکان بیمه پردازی بصورت بیمه قالیبافان وجود ندارد فقط از محل قطعی سایر بیمه شدگان فوق که در بازرسی ادواری اشتغال انها تایید نگردیده است در صورت عدم تکمیل ظرفیت در استان یا شهرستان مورد نظر با اخذ مجوز از اداره کل استان مربوطه قابل جایگزینی میباشد.