در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
من چهارسال است حکم مرا به راننده سبک خودرو تغیر دادن و اداره کار میگوید راننده سبک جزع مشاغل سخت حساب نمی شود

کارمن در توسعه نیشکراست چندسال پیش بعضی همکاران با شغل رانندگی سبک سختی کار شامل آنها شده ولی الان میگن سختی کار شامل راننده سبک نمی شود

آیا سختی کار شامل من میشود یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام ملاک بررسی اندازه گیری آلاینده های محیطی و بازرس اداره کار و در پایان نظر کمیته استانی سخت و زیان آور می باشد