در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پسرم با موتور بدون گواهينامه با يه موتور ديگه كه دو سرنشين داشته و يه طرفه ميومده تصادف كرده و هر دو سرنشين اسيب ديدن

ايا بيمه ديه طرف رو  كه شكستگي كتف و ديگري اسيبهاي جزيي دارد را با توجه به اينكه پسرم گواهينامه ندارد ولي مقصر نيست را پرداخت خواهد كرد

با تشكر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله بيمه گر ملزم به پرداخت خسارات زيان ديدگان بدون اخذ ضمانت و يا قيد شرطي مي باشد ولي بعدا حق ريكاوري تمام يا بخشي از خسارات پرداختي به زيان ديدگان رو، از شما دارد