در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم قراره هزینه های پزشکی رو از بیمه حوادث بگیریم دکترم یه قرص برام نوشته خارجی و بسیار گرون قیمت

آیا تحت پوشش هزینه های پزشکی میشه پولش رو گرفت؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

هزینه های معالجه و درمان مصدومین تصادف رایگان است. اگر توسط اورژانس 115 به بیمارستان فرستاده شده اید که هزینه ای نباید پرداخت کنید ولی اگر شخصا به بیمارستان مراجعه کردید و یا اینکه از درمان در بیمارستان های دولتی صرف نظر کرده اید و هزینه ای از جیب پرداخت کرده اید می توانید قبل از صدور رای نهایی به دادگاه ارائه نمایید تا در خسارت های قابل پرداخت شرکت بیمه منظور نمایند.

اگر رای نهایی صادر شود دیگر بعید است که قاضی در رای دستکاری نماید.

اما اینکه بخواهید یک هزینه را دوبار از بیمه دریافت نمایید امکان پدیر نیست مگر اینکه این دارو و نسخه در پوشش بیمه گر شخص ثالث نبوده یا از او گرفته نشده و شما تشخیص داده اید از محل بیمه حوادث، از بیمه گر خسارت دریافت نمایید.