در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

با فرمول محاسبه حقوق بازنشستگی حقوق خودم رو محاسبه کردم به عدد پنج میلیون و پانصد هزار تومان رسیدم

الان این سوال مطرح هستش که آیا تامین اجتماعی این حقوق رو به من پرداخت می کنه یا اینکه اون ها هم برای پرداخت حقوق بازنشستگی سقف دارن ؟؟؟
2 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
سقف پرداخت حق بیمه و حقوق بازنشستگی ، 7 برابر حداقل حقوق می باشد. چنانچه حقوق شما در این بازه قرار بگیرد قابل پرداخت خواهد بود.