در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

10 سال سابقه کار و بیمه دارم و کارفرما مرا اخراج کرده و مراحل بیمه بیکاریم را طی کرده ام.

و کارفرما را با شکایت از دادگاه به اداره کار آوردم تا اعلام بیکاری کند.

 اما بعد از چند روز تهدید میکند که قدرت و آشنا دارم که بیمه بیکاری تو را ندهند آیا بدون داشتن شرایط ندادن حق بیمه بیکاری.

کارفرما میتواند جلوی مقرری بیمه بیکاری را بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درصورت احراز بیکاری وداشتن شرایط آن وبرقراری بیمه بیکاری  به موجب ماده 8 ق .ب فقط درمواردذکرشده درماده مذکوربیمه بیکاری قطع می گردد.