در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من خواستم یه 206 بخرم یه سال تخفیف بیمه داشت علتشو پرسیدم گفتن که چون دیر بیمه پرداخت کردیم تخفیفات از بین رفته آیا این درسته؟
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
با سلام . تخفیفات بیمه ای بدلیل تاخیر در تمدید بیمه نامه از بین نمی رود و بیمه گر نمی تواند بدلیل تاخیر در تمدید بیمه نامه تخفیفات عدم خسارت سالهای قبل را لحاظ نکند . تخفیفات لحاظ می شود ولی به ازای هر روز دیر کرد جریمه دریافت و به حساب صندوق تامین واریز میگردد.

موفق باشید . موسسه انعکاس عدالت