در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
متاهل هستم و یک سال و یک ماه سابقه بیمه مشاغل آزاد دارم و یک سال هم سابقه بیمه از یک شرکت.

اگه از بیمه بیکاری بخوام استفاده کنم آیا بیمه مشاغل آزاد هم جز سابقه ام محسوب میشه یعنی 18 ماه برام تعلق میگیره یا 12 ماه ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس بند 2 تبصره ماده  1 قانون بیمه بیکاری صاحبان حرف ومشاغل آزادوبیمه شدگان اختیاری ازشمول قانون مذکورمستثنی هستندوبیمه بیکاری به آنها تعلق نمی گیرد