در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده یک دستگاه خودروی شخصی پیکان مدل۷۱که بصورت قولنامه ای خریده بودم با انتقال سند بنام اسقاط توسط مالک اصلی تحویل اسقاط دادم که دارای ۸ سال سابقه عدم خسارت بیمه شخص ثالث بود حال میتونم تخفیفات فوق رابه خودروی سواری دیگری که بنامم هست انتقال دهم؟

ضمنا هنگام تحویل اسقاط پیکان بیمه نامه اش تمدید نشده بود و چند ماه از مهلتش گذشته بود ولی بیمه نامه بنامم بود و برگ اسقاط نیز بنامم میباشد.

لطفاراهنمایی فرماییدمتشکرم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

قبل از انتقال سند این کار می بایست انجام شود ولی اکنون به شعبه مرکزی شرکت بیمه مربوط به شخص ثالث پیکان مراجعه نمایید، درخواست خود را تحویل دهید و از شعبه بخواهید که این انتقال تخفیفات را انجام دهد.