در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده راننده نیسان وانت هستم که از طریق همون خرج زندگیمو در میارم ، نیسان یخچالدار هستش و هر از چندگاهی قراردادم با شرکت ها عوض میشه و مجددا در شرکت جدید کار می کنم و کارم هم پخش هست

حالا می خوام بدونم اتحادیه ای برای امثال من در استان گیلان وجود داره تا بتونم از طریق اون خودمو بیمه تکمیلی کنم ؟ بیمه من سلامت + بیمه عمر هست و تنها مشکم تکمیلی نبودن بیمه من هست

سوال من اینه باید عضو کجا بشم تا بتونم بیمه تکمیلی استفاده کنم بیمه ملت و کمک رسان خیلی گران هستند مخصوصا کمک رسان دنبال بیمه تکمیلی گروهی هستم

ممنون میشم راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بعضی از شرکت های پخش برای رانندگان خودشون هم مثل کارکنان شون بیمه تکمیلی ثبت نام میکنن.

لطفا از مسول این کار در همون شرکتی که کار میکنین بخواین تا برای همه رانندگان و هر کسی که میخواد بیمه تکمیلی بشه انجام بده.

در غیر اینصورت میتونین با ثبت نام در اتحادیه رانندگان هم مشمول قراردادهای تکمیلی گروهی بشین.