در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
برای تعداد سال هایی که سختی کاری  تعلق گرفته مبلغی باید پرداخت کرد؟
در سالهای ۶۲ تا ۶۸ شغل بنده مشاغل سخت تعلق گرفته و تایید کمیته شده،بعد از بازخرید شدن از شرکت چیت ری ادامه بیمه بازنشتگی بصورت اختیاری پرداخت میکنم آیا به تعداد سالهایی که سختی و زیان آور تعلق گرفته باید هزینه پرداخت کنم تا بازنشته شوم؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درزمان احراز  بازنشستگی بایستی نرخ بیمه افزوده شده درقانون تامین اجتماعی بابت سخت وزیان آور توسط کارفرما پرداخت گردد.سوابق مذکور درصورت پرداخت حق بیمه بعنوان سنوات ارفاقی قابل لحاظ است.